Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Stockholm.Monster

 En bra sajt om Stockholm för stockholmare och folk som vill upptäcka huvudstaden. Här skall erbjudas tankar och idéer som kan genomföras. Organisera och hålla i träffar som gör att folk kan samarbeta på olika sätt ses som något värt att hänga upp i julgranen. Stockholm Monster ordnar med just detta: samarbetsformer som leder till begåvade lösningar för alla inblandade. Vi skapar monsterbra samverkan och kooperation.

 Vad finns som kan förena Stockholmare?
Samarbeten kan förena och hjälpa att kombinera olika talanger och goda viljor.

Vi kan förenas om både det ena och det andra. Men förmågan att ställa upp för varandra är inte något som attraherar alla. Men det finns folk som vill ingå i bra sällskap istället för dåliga sällskap eller inga sällskap alls. För dessa finns  Stockholm.Monster.

Exempel På Samarbeten:

* Få ner priser och/eller ordna med bättre betalningsvillkor.

* Skapa förutsättningar för byteshandel.

* Talanger Som Förtjänar Mer Uppmärksamhet

* Välgörenhet

* Utställningar

* Kurser

* Bokträffar, Bokklubbar 

* Träffa Författaren Tillfällen

Det kommer snart mer exempel...
Stockholm.Best
En bra sajt om Stockholm för stockholmare och folk som vill upptäcka Stockholm. Här skall det erbjudas tankar och idéer om vad som går att ordna och organisera för att spendera bra tid med folk i Stockholm och omnejd.

Vad kan man vara och göra i Stockholm tillsammans med folk som är konstruktiva och positiva? Vad finns som kan förena Stockholmare?

Sammarbeten kan förena och hjälpa att kombinera olika talanger och goda viljor.

När man vill något gott tillsammans så kan bra saker komma ur det!

 

Ställen Man Kan Träffas På I Stockholm  Som Kan Inspirera Till Samarbeten?

HiTTar.Nu

   Skapa Ditt Konto Här   

Glöm  inte att skicka oss ett e postmeddelande  om du inte är mer på vår huvudlista: det tillåter oss att bekräfta att du är du och inte någon annan. Vänligen använd då samma  e postadress  som du använder vid skapandet av ditt konto. Låt oss veta från vilken sida  du upptäckte oss om det är okej med dig.  Skicka ditt meddelande till  info(a)hittar.nu.

  Logga in 

När du väl skapat ditt konto och bekräftat att du är du så kan du logga in som bekräftad medlem och veta att vi inte kommer att radera dig som medlem.

Lite Mer Generellt Om Oss Som Står Bakom Den Här Sajten:

Vi arbetar med ämnen och teman att behandla och presentera med våra budskapsbärare och mycket annat. Vi utgår ifrån att du inser vikten av att skapa  och bibehålla kontakt med personer och organisationer via  din webbnärvaro och sociala  närvaro. 

Edouard Askmo

Kan Giacometti Konst Förena?

image

image

image

image

Turist I Sin Egen Stad? Kan Det Föranleda Vettiga Och Trevliga Kooperationer?

image

 Foto: Pernilla Ström

image

image

Vad Händer På Och Från Sajten?

19 Oktober 2021

Tankar och Idéer:

Det skall löna sig att veta mer om samarbetsmöjligheter i Stockholm. Monsterbra samarbeten är vad vi gör bra i att investera passion och rationalitet i tycker undertecknad och förväntar sig medhåll av konstruktiva och  positiva personer och organisationer. Sajten behöver få spridning och erbjuda det ena och det andra som gynnar samarbetsvilja bland folk med en sund människo- och samhällssyn.


Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu