Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Vad Får Dig Att Vilja Lyfta?


image

Arkiv

Något om att utveckla kunskap och förståelse  om: 

att på ett  förstående sätt och med sant förbarmande främja vad som kan leda folk till att inte fastna i medelmåttighet och hjälpa  dom ur detta eftersom det kan hända vem som helst att fastna i  denna sortens smeten. Att hjälpa folk att ta sig ur medelmåttighet är inget man kan snabbt tvinga fram utan att spela Gud med människor. Det samma gäller om man själv vill hjälpa sig  ur den geggan. Men om man vill ur den så kan det gå fortare än vad man anar likväl som man kan stöta på patrull.

​---

Vilja lyfta sig själv i kragen. Vad menas med det? Det är ett bra uttryck. Det betyder inte att man skall göra allt själv som många får sig. Många anser sig  veta vad som gäller i största allmänhet ifråga om att samarbeta med sig själva och varandra/andra.  Men man kan behöva lite träning.

---

Hur gör man sig kvitt  oviljan att ta sig ur medelmåttighet? Vad får en att förstå att något måste börja hända och att man behöver se till att få det att hända?

---

Vad skulle få dig att haja till och inse att du måste lyfta dig istället för att vänta på att något skall bli eller kännas tillräckligt upplyftande?

Positiva Distraktioner

image

image

image

image

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu