Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Varför Jag Tror Att Jesus Kristus Är Guds Son

Här Försöker Någon Beskriva Varför Han Hon Tror På Jesus Kristus

Att tro på Jesus Kristus är något fantastiskt men det kräver att man inte är entusiastisk på ett korkat eller självgott sätt. Det är några som direkt förstår vad som menas med det medan inte så få religiösa och ideologiska människor inte begriper varför man behöver eller kan göra ett sådant uttalande. 

Jag tror att Jesus Kristus är Guds Son därför att jag har kollat upp vad som sägs om Gud både här och där. Det jag har funnit i Bibeln är vattentätt och sammanhängande med sig själv och verkligheten jag lever och rör mig i tills jag slutar göra det eller att Jesus Kristus kommer tillbaka.

Man skall inte behöva nypa sig till tro eller bli övertalad av den eller den personen att tro på Jesus Kristus. Bibeln är övernaturlig och det är något man kan komma fram till i lugn och ro. Jag erfar Gud väldigt tydligt när jag skärper mig istället för att glida ifrån Honom.

Bibeln är övernaturlig, behöver inte nypa mig till tro, behöver inte bli övertalad, Gud finns och är god, Bibeln sammanhängande med sig själv, verkligheten jag lever och rör mig i. Gud tar hand om mig i våt och torrt till den dagen Han anser det är dags för mig att lämna in handduken eller att jag får vara med om Jesus återkomst.Edouard Askmo
JesusKristus.Tv

Vill du veta mer om det här ämnet att behandla och presentera?

Registrera från HiTTar.Nu och kontakta oss angående det här ämnet och temat.

Edouard Askmo

Blogg

2020-10-22
Skapa Förutsättningar För Att Hjälpa Människor Att Förstå Jesus Kristus

Det kan handla om att ge folk en chans att veta varför man börjat och fortsatt läsa Bibeln och försöka rätta sig efter den med mer eller mindre framgång. Vara ärlig på alla tänkbara sätt och vis istället för att försöka få folk att haka på eller utnyttja deras situationer och omständigheter för att dem skall dras med. Inte lovebomba ens lite grann. Syns kärleken bland de heliga så är det Guds plan.

Men det kan inte var någonting konstlat eller spelat. Börjar man tro på Gud så skall man inte spela frälst. Är man räddad så är som alla andra och kanske till och med mindre bra en dem flesta men man har något som alla behöver.

Det kan få en värna om andra utan att spela god och fin. Hoppas det jag nyss sagt är begripligt. Förstår man inte så kontakta mig och så är jag öppen för input för att förbättra detta jag försökt ge uttryck för. 

 

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu