Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Vad Gör Du Av Dig Själv När Du Inser Att Du Inte Äger Dig Själv?

Varför kan man inte äga sig själv? Man är mycket mer än bara denna kropp som glider oss ur händerna  otroligt mycket fortare än vad man anar, Det kan man sitta eller stå och grubbla om. Men vad tjänar det till att man grubblar och blir nedstämd när det finns goda nyheter att ta vara på.

Vi är själar och det finns en möjlighet som ges oss att ta vara på. Detta  behöver vi be om till Gud att förstå mer om. Målet är att förstå vem som äger vad och varför det är så. Jag äger inte mig själv men behöver inte  acceptera att bli ägd av min Skapare.

Gud ger oss möjligheten att välja om vi vill acceptera att Han har skapat oss. Kan man uttrycka saken på det sättet utan att nämna ett par andra viktiga saker som handlar om vem Gud är och vad han vill för oss som vi behöver veta  och förstå mer om.

Han skapat oss med en fri vilja. Har jag som människa valt in mig i ett hörn där jag inte längre nås av Guds godhet? Inte så för att Gud inte förmår men väl därför att det är upp till mig om jag vill vara eller spela gud,  Gud förutan. Vad handlar det om?

Det är vad jag kommer att försöka förklara för mig själv och andra som vill läsa/lyssna på det här. Vad du än gör av mina tankar så mer än rekommenderar jag att du först  läser Guds Ord , Bibeln för att få en uppfattning om vad att vara gladligen ägd av Gud handlar om.

Vill du  veta mer om det här ämnet/temat att behandla och presentera? Hör av dig efter att ha registrerat dig :  HiTTar.Nu.

Tack att du läste.

Edouard Askmo

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu