Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Vad Får Jag För Att Jag Börjar Och Fortsätter Följa Jesus?

Ännu En Gång:   

Vad Får Jag För Att Jag Börjar Och Fortsätter Följa Jesus?

Hur Man Ställer En Fråga Och Med Vilka Motiv?

Sättet att ställa frågan är kanske inte så fräsch eller ens andlig , men om det är din infallsvinkel just nu så låt oss köra din grej. Jag som skriver anser att jag  inte är värdig att få något av Jesus Kristus.  Säger jag det  för att låta god och fin, ödmjuk och så vidare? Nej, faktiskt inte. Det är så som jag säger. Jag är bara en oduglig tjänare i bästa fall.

Jag är inte värdig att följa Jesus, men han har gett mig en första chans och sedan plockat upp mig när jag mer än bara klantat mig lite grann.  Därför är det mer än självklart att jag når ut till så många som möjligt om chansen och nåden det är att få ha med Gud att göra överlag.

Det är bara för vad Jesus gjort och gått igenom som jag kan skriva dessa rader och  paragrafer.  Målet är att  så många som möjligt skall få delta i att sprida de Goda Nyheterna om att himmelriket är nära och att vi får en chans att omvända oss  bort från något till Någon som vet allt om våra själars bästa.

Kom tillbaka till den här sidan för att få veta mer om vad  att börja och fortsätta läsa Bibeln skulle kunna innebära för dig och andra genom dig. Kom ihåg begreppet och den andliga verkligheten i  försoningsuppdraget. Ställ sig själv frågan vad får jag inte om jag inte följer Jesus? Vad är jag utan målet med min tro?  Där målet med min tro är min själs räddning. 

Det är svårt för dem flesta utav oss att inte  vara självcentrerade och till och med själviska. Så om vi förstår vårt bästa så behöver vi veta att det inte är vi själva som kan ge oss själva det bästa för oss som också bör vara det bästa för andra som verkligen vill närma sig sin Skapare, Räddare och Hjälpare. Det står att dem som älskar Gud får hjälp av Honom.  När man pratar med människor om Gud så låter det som om att Gud är skyldig var och en någonting.  Där behöver man nog ta sig en funderare på hur det ligger till med den andliga verkligheten.

Syftet med det du nyss  läst eller hört är att du  skall nås av budskapet i Bibeln som är Guds levande och verksamma Ord. Ordet är Jesus Kristus. Börja läs Bibeln , inte för att jag säger till men därför att det säger sig självt att om du vill ditt eget bästa så behöver du upptäcka en del inte bara livsviktiga saker men även en del  själsliga och andliga  ting som du inte klarar dig utan även om det sett ut som det hittills.

Edouard Askmo

JesusKristus.org    <= Registrera

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu