Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Vad En Åldrande Man Kan Känna När Han Blir Intresserad Av En Något Yngre Kvinna

"När jag ser mig om så inser jag att  jag behöver någon som den eller den kvinnan i mitt liv. Men frågan är om jag kan vara en sådan kvinna till någon glädje. Man skall vara två för att dansa tango som sägs ibland. Det tar en massa tid att veta vart man är på väg med allting. Orkar jag bli kär i en kvinna på rätt sätt av rätt anledningar?"

Livbojor Som Får En Att Drunkna?

 Det är lätt att drunkna i tankar om  en kvinna som verkar gilla en men kanske inte vill bli kär i en. Det är krångligt med känslor men det är också spännande och viktigt med känslor. Man kan inte bara vara realistisk om allt.

Livet går vidare och man blir liksom inte yngre av att man känner sig äldre och åldrande till och med. Men det är verkligheten och det går inte att låtsas som om att det inte är så. Vi behöver veta vad vi gör med resten av våra liv  och hur det går med våra hjärtan och själar gentemot vår Skapare, Räddare och  Hjälpare.

Vi söker oss framåt och vill undvika att göra bort oss. Men ibland så är det att gå framåt att våga  göra bort sig. Man måste inte göra bort sig men måste vara beredd att ta risker. Man kan inte hela tiden vara rädd för att få nobben eller även kanske till och med bli rädd för att någon skall reagera positivt.

Är man ute efter en kvinna av ädla och upphöjbara anledningar? Vem kan vilja veta mer om den saken om inte äldre män som jag och en drös andra.

Edouard Askmo


Blogg

3 Jan 2021

Du Behöver Veta Vad Allt Är På Väg

Något som kan hindra en att vilja bli förälskad i en kvinna som man lärt känna över åren är att man blir osäker därför att man vill ha så fantastisk kontroll över situationer och omständigheter. Då kan man blir handlingsförlamad eller bara kort och gott  puckad.

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu