Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

>>>  På Facebook <<<

Sverige måste med i NATO!

Det är inte att vara en krigshetsare att förstå och tycka så. Vi behöver inte överanalysera det som är en självklarhet. Att man kallar Sverige för alliansfritt istället för neutralt numer bevisar inte att något är på väg åt rätt håll. Sverige har inte råd med att låta Ryssland tala om för oss vad som passar och vad som inte passar. Anfall är bättre  än bara försvar. Försvaret behöver kallas Anfallet var och annan gång vi talar om vår militära kapacitet och vilja.

Edouard Askmo

Stöd våra sajter med att gå med i 3 enkla steg:

 HiTTar.Nu

​Sverige & NATO!

image

Arkiv

Om du får för dig att det inte kan hända oss det som händer i Ukraina så föreslår jag att du  tänker om:  länk.

Något  om att söka lösningar istället för att  inte vilja veta av att kämpa för det som är rätt. Det som är fel är att inte tillräckligt bry sig om det som händer i Ukraina och andra ställen där man lider av krig och annat elände som människan ställer till med. Vi kan  ge upp eller så kan vi kämpa för det som är rätt. Hur gör vi  med sambandet Invasionen av Ukraina och vårt medlemskap i NATO? En annan tycker att det hänger ihop.

---

Bomber och granater! Självklart att Sverige Skall Vara På Offensiven! 

Det normala är att vara på krigsstigen i en farlig värld för att bevara freden istället för att krypa ihop i fosterställning på köksgolvet och börja suga  på tummen in en trygghetsparnoja. 

---

Vad som inte får hända är att vi är fega och spelar med Ryssland.  Det är inte särskilt avancerad förståelse om hur det ser ut i den krassa verkligheten. Sverige är inte paradiset på jorden. Vi behöver försvara Sverige inrikes och utrikes. Vi har haft ett otrevligt omvärldsläge och nu börjar det dra ihop sig. Vi har inte råd att köra en tryggve-tryggis längre. Det går inte att ha fredagsmys hela veckan. Vi  måste ur bubblan innan den spricker. Enligt några så har den redan spruckit. Sätt fart och inta anfalls positioner och gör det tillsammans med resten av den något civiliserade världen.

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu