Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Skriva Om Dig Och Tjäna På Det?

Tjäna På Att Skriva Om Dig?

Det skall  löna sig att skriva om dig. Jag håller inte på med något idéellt arbete om dig. Så ser det ut i verkligheten. Finns det något vettigt att säga och sprida om dig. Eller skall du bara in i graven lugnt och stilla utan att lämna ens  lite liklukt? Försvinner du bara spårlöst? Märker du att jag försöker manipulera dig i ett hörn och anspelar på din ankommande död? Det är illa, riktigt illa.  Men varför börjar jag med det jag inte vill syssla med genom att låta som om det är det jag vill syssla med?

Tack som eventuellt undrar. Jag vill skriva om dig om du ersätter mig för min möda.  Det är sant! Däremot  så vill jag inte kapitalisera på din räddsla att bli bortglömd beroende på din oundvikliga död. Jag vill skriva om dig som har ett hopp om ett liv efter detta i ramen för den kristna tron. Så jag kommer bara vilja skriva om dig om du blir och förblir en av Kristi lärjungar. Detta begränsar min potentiella kundkrets något väldigt massivt då det inte finns många som verkligen blir och förblir riktiga Kristi lärjungar.

Stöd mitt arbete med den här sajtens ämne/tema genom att bli medlem här och    genom att också kontakta mig om den här sajten(viktigt för att jag skall kunna veta varför du kontaktar mig)


Blogg

10 Maj 2021

Du Behöver Skriva Om Dig Själv Och Vad Du Handlar Om Och Med

Här är ditt liv som fullständigt okänd eller kändis. Du är känd av Gud! Det spelar störst roll. Om du är konstruktiv och positiv så vill jag jobba med dig. Är du inte så konstruktiv och positiv men vill ändå framåt åt rätt håll så kan jag vilja jobba med dig. Men  jag kommer inte försöka agera låtsas psykolog- eller livscoach. Så nu vet du det om mig. 

10 Maj 2021

Vad Kan Vi Erbjuda Varandra

Jag behöver hjälp med en hel del saker och erbjuder gärna något tillbaka för det jag får hjälp med.  Allt måste inte handla om pengar eller investeringar.  Detta kommer jag att försöka elaborera om  lite mer djupgående  här. Så återkom gärna till just det här inlägget i kronologin av mina inlägg på den här sajtens blogg.

10 Maj 2021

Vad Kan Vi Erbjuda Varandra

Jag vill tjäna på att skriva om dig. Det är inte bara så att jag vill skriva om dig för att jag inte har något bättre för mig. Har du tankar och konstruktiva idéer men har svårt att komma till tals så kanske jag kan göra nytta för dig. Jag lovar absolut inte ett dugg. Det beror helt på hur det går att samarbeta. Du kanske tycker jag är jobbig att ha att göra med och då är det ingen idé. Jag kanske tycker du är jobbig att ha att göra med och då är det heller ingen vits.


Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu