Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Folk Behöver Positiva Distraktioner Mer Än Aldrig

Stämmer detta påstådda att vi behöver positiva distraktioner mer än aldrig förr, för att hjälpa oss att fokusera på vad meningen med livet är/går ut på. Många, tror jag riskerar att hamna i grubbelzonen/grubblerizonen om den typen av koncentration inte främjas. Jag tror verkligen att det pågår ett krig om våra själar. Mitt perspektiv är att jag är troende men inte mot vetenskapen som vissa troende verkar vara.

Inget fel med att tänka på djupet och gräva sig fram till vad som verkligen har störst betydelse för oss alla och en själv. Men då behöver man styra sina steg mot de Goda Nyheterna istället för att tänkas av sina eller andras tankar som inte går att verifiera i längden.

Jag är Kristen (en lärjunge till Jesus Kristus, Guds Son). Det kan vara bra att veta innan man fortsätter och läser. Om du slutar läsa härifrån så börja läs Bibeln och fortsätt gör så resten av ditt liv så regelbundet du bara kan. Det är något jag önskar alla människor som vill något med meningen med sitt liv och som inte vill hamna i jobbiga grubblerier när det kommer jobbiga tider. 

Vad är det som kan hjälpa oss bort från att bli djupa på fel sätt istället för på fel sätt? Det är väl en bra fråga i sammanhanget har jag fått för mig.

Edouard Askmo

Här under kan det hända att det bloggas lite då och då.

Blogg

2020-10-11
Vi behöver veta vad vi vill med vad vi fokuserar på för att kunna avgöra vad som är positiva eller negativa distraktioner. En väg att förstå mer om detta är att göra sig besväret att vilja förstå vad neutrala distraktioner kan tänkas handla om. Så jag hoppas snart kunna komma tillbaka till detta ämne om att avgöra vad de tre nämnda kategorierna av distraktioner kan tänkas handla om. Det är inte bara ett tankeexperiment. Det handlar om vad som främjar att tänka konstruktivt och positivt istället för negativt och destruktivt. Vi håller oss borta från saker som positivt tänkande. Det är därför jag vill lyfta fram detta med konstruktivt och positivt (i den ordningen) när det gäller positiva distraktioner som hjälper oss att fokusera på det som får oss att vilja prioritera meningsfullt sanningsökande- och strävande.

2020-10-10
Vad kan en positiv distraktion vara och handla om. Något som underhåller oss? Kanske inte bara underhållning. Det kan vara fråga om något som vi blir påminda om och som får oss att släppa en inre stämning som inte är så konstruktiv för att uttrycka det lite milt. Men det handlar om att få oss tillbaka på spåret även om vi inte sitter eller ligger ner och grubblar.

Vill du veta mer om det här ämnet att behandla och presentera?

Registrera från HiTTar.Nu och kontakta oss angående det här ämnet och temat.

Edouard Askmo

 

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu