Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Plötsligt Blev Vi Alla Mer Andliga

Plötsligt blev vi alla mer andliga. Detta är något att fundera på. Vad får oss att bli mer andliga? När risken för att dö blir mer påtaglig? Det verkar vara så. Men jag tror också om att det handlar om att vi som människor tenderar att vara rädda för att upptäcka vad det är vi egentligen är mest rädda för eller borde vara rädda för.

Är ämnet och temat djupt? Ja, det är det.

Men behöver det vara krångligt för den skull?

Skulle inte tro det, såvitt man inte bestämmer sig för att dessutom göra det krångligt.

Här är något värt att tänka på och inte minst be till Gud om: Gud tillåter det att hända att vi får tillfällen att tänka till på ett djupare plan.

Men vad är andlighet enligt många verkar det som i alla fall? Det verkar handla om existenciella och filosofiska frågor för många utav oss.

Men det är enklare och samtidigt djupare än så. Det handlar om Kärlek med ett stort K. Det är inte bara men också det vi på vår nivå menar på att vara kärlek med ett litet k.

Mycket mer än bara moral och etik! Det är frågan om vi, ja eller nej, har satsat på det viktigaste i våra liv eller inte.

Gud är Kärlek inte bara som ett koncept att intellektualisera om men först och främst som något konkret vi låter oss påverkas av och själva lever efter och för.

Vad du nu än tycker om det du nyss läst eller/och lyssnat på så bestäm dig för att ge din själ en chans, lite milt uttryckt, Läs Bibeln.

Vill du veta mer om det här ämnet att behandla och presentera?

Registrera från HiTTar.Nu och kontakta oss angående det här ämnet och temat.

Edouard Askmo

 

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu