Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Ordning

Vem Vill Ha Ordning  Och Reda I Sitt Liv?

Här ställs frågan  på ett enkelt och direkt sätt!


​Detta ämne är inte så lätt att behandla och skriva om när man inte är ett geni på att vara ordningsam och inte vet hur man skall hämta inspiration och insiktsfullhet ifråga om att bli det.

Anser du att du vet tillräckligt mycket om att vara ordningsam och att du har tillräckligt koll på det så kanske du kan hjälpa oss andra som är mindre duktiga på det eller till och med urusla på det.


​Konstruktiva Och Positiva Distraktioner

image

image

image

image

Att  ha ordning på olika saker i sitt liv är  inte något som man kan ta lätt på eller slarva med och hoppas på att det skall lösa sig på något sätt.  Det kommer ikapp en och man behöver verkligen ta tag i allt  på en gång så fort som möjligt innan man börjar sjunka ner i kvicksanden. Problemet med att vilja ta tag i allting på en gång är att det blir lätt överväldigande och att man vänjer sig vid att misslyckas gång på gång. Detta  sabbar ens vilja att bygga förväntningar till slut. Det tär på saker som livskvalitet och till och med på livslust. Det är farliga farvatten att befinna sig i.

Slappna Av Till Dessa Bilder

image

image

image

image

Här är en av målsättningarna med den här sajten för dig som kommit till den här text sektionen:

​Människor behöver hjälpas åt med att följas upp och följa upp andra för att hjälpa med ordning och reda. Det är ett duktigt sätt att jobba på så länge som dem som deltar inte är idioter. Detta med folk som inte mår bra eller inte bryr sig om att andra skall må bra är ett enormt problem. Men hur blir man bra folk och får  andra som är det eller vill bli det ombord?

Håller du med om detta så gå med i  HiTTar.Nu   i tre  enkla steg och  hänvisa mer än gärna till den här sajten i tredje steget så vi kan  kommunicera med varandra om det som eventuellt intresserar dig .

Edouard Askmo

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu