Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Onödigt Slöseri Med Tid I Relationer Som Inte Leder Någonvart

Det är helt meningslöst att fortsätta ha en relation till en person som inte respekterar en. Det spelar ingen roll om det är en närstående person eller inte. Om folk träffar sina val så gör dem det. Om det finns en vilja att sluta verbalt misshandla folk så går det inte att göra det bästa av situationen. Då får det se ut som att man inte är politiskt korrekt eller till och med passivt otrevlig. 

Det finns en glädje  i att vara älskad om det där riktig kärlek man blir älskad av. Om brist på respekt är något man tror att man kan inbaka i detta man kallar kärlek så går det inte framåt men blir bara destruktivt. Någon kommer att göra sitt bästa och bara få skit för det. Då kan det lika gärna vara  bra med den saken.

Edouard Askmo


Mycket Mer Än Bara En Konst Och Vetenskap Detta Med Relationer

Få sig själv att förstå när det är dags att släppa taget kan vara svårt då man får för sig att man överger någon, att man är ett monster och så vidare. Men fortsatt elakhet som man får kastad på sig är något man behöver veta mer om. I vissa fall så överreagerar man och det är inte okej, Men när en person påstår att hon älskar men  misshandlar en verbalt efter alla de åren och vägrar ta chanser man  ger för att sluta göra så, då är det dags att bryta bandet. Det får helt enkelt inte fortsätta så. Att släppa loss en sådan person som missbrukar  relationen är mer än bara en konst och vetenskap. Det blir till slut en själslig nödvändighet.

30 maj 2021

När man tänker på allt man gjort för att tillmötesgå en verbal misshandlare så behöver man  veta när det är färdigt med att ta skit när det inte hos personen finns en vilja att göra minsta gnutta ändring. Folk dör med skräck i blicken därför att dem inser att dem varit stolta och därtill betet sig arrogant  och elakt.

Folk som avreagerar sig på sina nära och kära behöver göra en stor ändring för att komma ur detta helvete dom utsätter sig själva och andra   inte minst. Finns inte den viljan så är det  något djup andligt som behöver hända. När folk förnekar det så kommer det ut på olika sätt.  Må undertecknad inte själv  behöva dö med skräck i blicken beroende på någon ondska som syns eller inte syns än.

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu