Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Reagera Och Agera 

För Svenskt 

Medlemskap I EU

Det är inte bara en åsikt det handlar om att försvara. Det handlar om sunt  förnuft och självbevarelsedrift.  Den som vill leva i ett fredagsmys hela veckan måste haja till och stå på sina ben och börja gå innan han eller hon tvingas marschera till en från  en ryskt taktpinne. Välj mellan  feghet eller mod, förnuft och galenskap, och andra motsatspar.

Det räcker inte att tycka och uppleva en massa saker. Det är dags att förstå att vi är en del av den här världen vare sig vi gillar det eller inte.  Sluta känn och börja få vingar att flyga med så du får perspektiv på vad som pågått i  årtionden och välj dig och dina nära och kära förutom resten av befolkningen ut ur snacket om neutralitet eller alliansfrihet.

Låt inte Björnen i Öst skratta åt vår svaghet. Och nej, det handlar inte om att krigshetsa att vilja gå med i NATO! Det är en nödvändighet. Det är som att demokrati inte är det roligaste styrsättet i världen , men det är ett nödvändigt ont. Att gå med i NATO är inte att först och främst försvara demokrati som ett slags ideal. Det handlar om att bevara ett system som gör att vi slipper galningar med storhetsvansinne från Öst och inom våra egna led. Det fungerar lite som en försäkring med olika kunder men där alla tvingas inse att man inte bara kan agera ut och invadera det eller det landet och förtrycka dess folk.

Edouard Askmo

HiTTar.Nu

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu