Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Förstå Vad Som Gäller Ifråga Om Meningen Med Livet?

Här avhandlas inget mindre än meningen med livet. Pretentiöst? Kan hända om inte det grundar sig på Guds Ord eller iallafall leder till att folk börjar ta sina själar på allvar och börjar söka Gud i hans levande och verksamma Ord: Bibeln.

Det kommer snart mer... Bokmärk sidan och ta och håll kontakt om du vill.

Vill du veta mer om det här ämnet att behandla och presentera?

Registrera från HiTTar.Nu och kontakta oss angående det här ämnet och temat.

Edouard Askmo

Blogg

2020-10-11
Den Så Ofta Förnekade Gemensamma Nämnaren

Bra att bli medveten och aktiv ifråga om meningen med sitt liv. Olika människor har olika uppfattningar om vad deras mening med livet handlar om och går ut på i praktiken.

Men vad finns det för gemensam nämnare som det slarvas med eller förnekas kort och "gott"? Hur tydligt kan det bli för en att man missar målet och missar sig själv själsligt så det stänker om det vare sig man märkt det eller inte hittills.

Vi behöver hela tiden förstå vad som är viktigt för oss och andra. Vi kan inte tvinga varandra eller andra. Vill man inte så är det upp till en själv att ta konsekvenserna.

Det som är standard läget är att vi människor förnekar Gud vare sig vi gör det öppet eller inte. Så det är inte bara ateister som  förnekar Gud, inte heller bara agnostiker men en stor mängd troende. Det är självfallet en mycket allvarlig situation ifråga om dem själar vi alla är. 

 

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu