Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Må Dåligt I Dessa Tider Kan Vara Ett Tecken På Covid

Vad Får Man För Att Man Inte

Vet Vad Man Håller På Med?


Om man mår dåligt så behöver man tänka vidare på om man kan göra sitt bästa av situationen  eller inte. Om man mår dåligt helt plötsligt under en pandemi så kanske man inte behöver få direkt panik. Men man behöver heller inte låtsas som om det inte är pandemin man drabbats av.Mer ämnen och teman från oss: registrera: HiTTar.Nu.

Blogg

2021-01-02

Vad vet väl jag om covid?  Är det kanske en bra fråga? Man borde hellre vid det här laget kunna ställa frågan: Jag vet så mycket jag förmår om covid men är det något jag har missat? Det är något vi behöver ta  tag i . Jag menar, hur mycket vi behöver veta om covid för att kunna hjälpa varandra och oss själva.  Mitt liv handlar inte bara om mig själv! Det handlar om andra människor. Säg inte  för fort att du vet det inom dig eller högt. Tänk, tänk  och tänk ytterligare.

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu