Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Låt Inte Köttet Ta Över!
Låt Inte Egot Ta Över!
Bli Fylld Av Guds Ord Och Helig Ande!

Hej och välkommen till denna sida på nätet.

Det är skrivet lika mycket till mig som till någon som vet bättre eller sämre om ämnet som behandlas. Jag hoppas att du skall bli uppmuntrad om vad som behandlas och presenteras. Sidan kommer ge tillgång till en skrift/bok och växande digital resurs om allt går som jag vill och inte minst vad Gud tillåter. 


Vi behöver bestämma oss för hur vi lever våra liv med tanke på både själslig och kroppslig hälsa. Vi är Guds barn, när nu Guds Ande bor i oss. Men låt oss inte förtörna Helig Ande! Denna mening är det inte så många som förstår vad den riktigt betyder.

Det är inte svårt att förstå om man läser Bibeln som om att man lyssnar på det på ett sätt som visar Gud att man verkligen litar på att hans Ord är levande och verksamt i sin övernaturlighet. Guds levande och verksamma Ord behöver tas på allra högsta allvar enligt det själv och undertecknad.

Betyder det att jag pekar ut mig själv som någon man skall följa ifråga om andliga frågor och svar? Säger bara en sak: läs Bibeln! Skaffa dig en egen uppfattning som får dig att förstå att Gud vill ha en stark personlig relation med dig så att du börjar och/eller fortsätter att vandra med Honom i hans Sons fotspår. Jag har fått möjligheten att skriva den här texten därför att Gud har förbarmat sig över en syndare som jag. Och detta kan man säga om vilken person som helst som lyckats bli Kristen på riktigt, inte bara som ett önsketänkande. Fråga mig eller någon utav mina bröder och systrar i Kristus hur vi blev Kristna så kommer du att märka att det inte handlar om någon slags grej som bygger på ett sätt att drömma sig bort från verkligheten eller annat trams. Nej, det handlar om ett djupt medvetet val där Gud bestämmer villkoren för om man blir och fortsätter och ser till att förbli en av Jesus Kristus verkliga lärjungar. Finns ingen plats för självrättfärdighet, självgodhet eller hyckleri av ett eller annat slag.

Om du tycker att svenskan eller bara begreppen känns märkliga så vill jag ännu en gång uppmuntra dig att verkligen sätta dig in i den andliga verkligheten som du kommer i kontakt med i Guds Ord: Bibeln: läs den för att förstå av hela ditt förstånd, hjärta och själ vad som den andliga verkligheten handlar om. Det är mycket osynligt som styr som man kan påverkas av förutom sitt eget kött och ego. Vi behöver vara på vår vakt och inte gå på den breda vägen men väl på den smala stigen i mitten av vilken Jesus har gått/går i bräschen.

Så vad kan stå i vägen för att göra detta? Jo detta med köttet, egot och liknande. Vi behöver göra oss tillgängliga för Guds godhet och välvilja hävdas här av mig. Men lita inte på mig. Ta reda på om det förhåller sig så eller inte. Vem vet, kanske det jag skriver har någonting med Guds vilja att göra. Men det vet du inte förrän du gräver djup i Bibeln och börjar förstår inte bara vad Bibeln är men också Vem Bibeln är: Jesus Kristus. Jesus Kristus är Guds Son. Det gör Honom till mycket mer än bara en historiskt erkänd person. Han har alltid funnits och kommer alltid att vara.

Det kommer mer om Gud tillåter och att jag inte slarvar eller låter mig förslöas av köttet/egot och annat som vill dra mig bort från att följa Jesus Kristus, Guds Son.

Tack att du tog dig tiden och läste.
Gör dig själv, din själ en stor tjänst börja och fortsätt läs Bibeln för att fatta ett beslut om att följa Jesus eller komma tillbaka till att följa Jesus om det är så att du släppt taget och behöver ta nya tag.

Edouard Askmo
JesusKristus.org

Vill du veta mer om det här ämnet att behandla och presentera?

Registrera från HiTTar.Nu och kontakta oss angående det här ämnet och temat.

Ed Askmo


Blogg

2020-12-29
Något Om Att Skriva För Att Få Folk Att Börja Läsa Bibeln

Det är fantastiskt om du slutar läsa det jag skriver därför att du inte har tid med mina ord och meningar och formuleringar. Bara du börjar och fortsätter och läser Bibeln i resten av dina korta dagar här på jorden så är jag mer än tacksam för att du snubblade eller blev påverkad till att hamna på min text.

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu