Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

​Vad kan en vanlig medborgare säga om  detta med långa vårdköer? När är det rimligt att säga att en vårdkö är för lång? När folk dör? Ja, då har det ju definitivt gått för långt. Men även om inte en kotte dör av långa vårdköer så skulle det vara frågan om medborgarnas livskvalitet  som kan tas upp. Vad får det kosta? Skall man inte tala om vad det får kosta? Skall man bara ösa på med skattemedel? Det  finns olika sätt att se på detta.

Skapa Ett Konto För Att Få Uppdateringar

Långa Vårdköer

En Bra Kampanj På Facebook?

Jag heter

En Bra Kampanj På Facebook?

Edouard

Edouard

Charles

Charles

Boris

Boris

Askmo

Askmo

Hur Tar Man Reda På Hur Det Ser Ut Med Långa Vårdköer

Hur Många Dör I Vårdköer Per År?

​Finns det sådan statistik? Vad har hänt under pandemin ifråga om långa vårdköer? Hur långt tid kommer den obalansen finnas kvar ifråga om förseningar?

Vad säger sjukvårdspersonal- och experter? Vad vet dem om vad som händer och inte händer ifråga om längden på sjukvårdsköerna.

Vad säger patienterna vars livskvalitet blir försämrad utav långa/för långa vårdköer? Vad säger dem som helt säkert förlorat någon som hade kunnat leva idag om inte en vårdkö hade stått i vägen? Är frågan rätt ställd?

Edouard Charles Boris Askmo

Kontakta  Oss

Beskriv vad du förväntar dig att få hjälp med av oss eller kontakta oss bara för att säga hej.

Message has been sent successfully

Nanm

Epost

Ämne

Hur kan vi hjälpa  till?

2021-09-23

Veta Vad  Man Pratar Är Inte Oviktigt

Vad finns rätt kunskaper och förståelse för vad som kan få långa vårdköer att bli mindre eller helt enkelt försvinna? Är det realistiskt att sikta mot noll vårdköer? Kanske inte. Vad säger experterna. Vilka är experterna? Så innan man vädrar en massa åsikter så kanske man skall veta lite mer vad man pratar om med så stor säkerhet. Ett av problemen med att politisera allt är att man tappar  kontakten med den ljuvliga och krassa verkligheten.

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu