Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Sova Gott Av Rätt Anledning?

Allt Vi Behöver För Att Sova Gott Är Vila För Vår Själ

Här är vad den här sidan handlar om i huvudsak: vi behöver sömn och när vi inte sover gott som vi borde av olika anledningar så behöver vi alla ha koll på hur vi mår i största allmänhet. Jag tror att sova inte bara är en biologiskt uppenbar nödvändighet. Vi behöver också andlig vila hela tiden när vi är vakna, sover, somnar, vaknar och drar vår sista suck.

Vi är dödliga och dör någon gång. Det kommer över en och inom en fortare än vad man anar. Att vänta med att vilja veta mer om ens själ och vad som händer eller inte händer med den är en fråga om självaktning- och respekt. Att vara slarvig eller undvikande ifråga om sin själ är ett andligt självmord. Men man är för alltid även om det finns något som heter och är andra döden. Vi behöver förstå att målet med vår tro är våra själars räddning. Detta kan bara ske tack vara och genom Jesus Kristus. Ta inte mitt ord på det men sök svaren i Ordet = Bibeln = Jesus Kristus.

Vi behöver sova. Några kommer att inse det väldigt sent i livet. Andra förstår det sedan barnsben. Vi är väldigt lika i att behöva sömn men vi är olika i att förstå hur mycket vi behöver sömn, Några lär sig den mjuka och andra den hårda vägen.

Så vi behöver sova och det är ganska vanligt att vi inte ser vårt behov av sömn som vi borde. Sömn är bra för vår kropp som inte för sig själv är en evighetsmaskin. Vi går under biologiskt för att komma på att vi är mer än bara dessa kroppar som snart blir maskföda eller går upp i rök. Så vad är god sömn utan en kontinuerligt växande vila för vår själ? Det blir mer på den här sidan om Gud tillåter.

Vad du än gör eller inte gör av den här sidan, börja och fortsätt läs Bibeln för att komma på vad Gud vill för dig och alla andra människor.

Edouard Askmo
JesusKristus.Tv

Vill du veta mer om det här ämnet att behandla och presentera?

Registrera från HiTTar.Nu och kontakta oss angående det här ämnet och temat.

Blogg

2020-10-23
Vad Får Oss Att Sova Dåligt Och Bra Som Vi Känner Till?

Vi behöver veta vad vi är på väg med vårt sömnbehov och hur seriösa vi är med att ta vara på hur otroligt viktig vår sömn är för oss. Det fysiska och synliga eller det mindre synliga men som vi vet någonting om kan vi ta vara på och göra något bra av. Vi går då från insikt till avsikt och för en bättre utsikt på vad som är bra och reparerande för oss.

Vi behöver även gå från klarhet till klarhet och kraft till kraft när det gäller vår själs behov av vila i det här jordeliv och nästa dimension. När vi drar vår sista suck så behöver vår själ vara i vila och ha frid.

Man är innerst inne sin själ och inte allt det där andra som tar slut när den biologiska kroppen till slut sviker oss. Att vara rädd om sitt jordeliv men samtidigt slarva med sin själ är att tacka nej till Livet med ett stort L. Begrunda detta och börja och fortsätt läs Bibeln som är Guds levande och verksamma Ord = Jesus Kristus.

 

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu