Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Kreativ På Ett Sätt Som Gynnar Andra Inte Bara Mig Själv

Vem Skapar Jag För Först ?

Om jag upptäcker i mig förmågan och viljan att vara kreativ,  skapar jag av rätt eller fel anledningar. Söker jag ära från mig själv, människor här och fjärran? Eller handlar det om att det skall gynna andra först och främst? Men ändå om mitt motiv inte är direkt själviskt, kan det vara det indirekt? Vad sägs om att jag skapar 

för Guds  skull, för att hans Namn skall bli ärat direkt och indirekt? Med andra ord, hur gynnar jag andra på ett sätt som ger Gud äran ? Vill jag behaga Gud med alla mina tankar och gärningar förutom allt som går ur min mun. Ber jag inte jag somnar till Gud? Vad händer när jag vaknar? Har det med Gud att göra eller  mitt ego?

Kreativ På Ett Sätt Som Gynnar Andra Inte Bara Mig Själv


​Registrera: HiTTar.Nu

Du har möjligheten att påverka vad som sägs och till och med varför det sägs om du hjälper oss att få hålla kontakt med dig över tiden.

Registrera På En Gång!

Vi Uppskattar Din Tid och Uppmärksamhet!

Vi gynnas av din tid och uppmärksamhet och det vill vi tacka för!

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu