Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Mer Bibliskt Att Veta Om Angående Jesus Kristus

 Ambitionsnivån Med Den Här Sajten Och Växande Resursen 
är att få dig som läser att börja och fortsätta läsa Bibeln och bli en lärjunge till Jesus Kristus, Guds Son. Att fokusera på vem Jesus Kristus är och varför det stod om att Han skulle komma i mänsklig form är oerhört viktigt. Uppståndelsen är helt avgörande viktigt att veta hur sant det är. Man skall inte behöva nypa sig till tro eller bli nypt till tro. Eller så är det sant och man går över från att veta vad man tror på istället för att fortsätta tro att man vet.

Göra Guds vilja i Jesus Kristus som är ett med Fadern är det bästa som kan hända en och hjälpa andra att börja bli del av i ord och handling. Vi får ett försoningsuppdrag som vi fullföljer tills Jesus Kristus kommer tillbaka eller att vi avlider.

Vi kristna (lärjungar till Kristus) börjar och fortsätter och tar del av gudomlig natur. Det börjar när vi på riktigt kapitulerat inför Jesus Kristus som vunnit oss möjligheten att bli medarvingar med Honom.

Vårt jordeliv är kort men det är bara under det jordelivet som vi kan visa Gud om vi vill leva för evigt med Honom eller inte. Andra döden är ingen höjdare för att uttrycka det lite tamt. Det finns en himmel och ett helvete. Det är något man kan ta reda på så att man kan lära sig att tro på budskapet om de Goda Nyheterna.

Om Gud tillåter så kommer det mer på och genom den här sajten.

Tack för att du läste.

Edouard Askmo
JesusKristus.Tv

Blogg

2020-10-31
Något Att Så Tidigt Som Möjligt Förmedla Till Folk Som Vill Veta Mer Om Bibeln

Att vara medveten om Guds existens är inte något som man kan beskriva som en slags merit eller så. Det är en gåva från Gud. Det vill säga att tron är en gåva från Gud som man gör något bra utav om man förstår sitt bästa som skapad varelse. Det tycker jag att man skall så tidigt som möjligt skall vara öppen med människor om som vill veta mer om vad för övernaturligt viktigt finns att lära sig och anpassa sig till av egen vilja i Guds Ord = Bibeln = Jesus Kristus.

Vill du veta mer om det här ämnet att behandla och presentera?

Registrera från HiTTar.Nu och kontakta oss angående det här ämnet och temat.

Edouard Askmo

 

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu