Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Jag Snusar Inte Och Vill Få Medalj För Det

Det är en massa bra som kan göras istället för att springa efter medaljer för det dåliga man inte gör. Då har man sagt lite grann vad den här sajten och växande resursen handlar om. Vi behöver alla bli uppmuntrade och bli hejade på .

När vi minst förtjänar beröm och det är någon som uppmuntrar en trots att alla andra kanske vill lyncha en. I vissa lägen så är det bra för sent. Men i inte så får lägen så kan folk peppas och bör peppas.

Men själv så behöver man vara en av dem so peppar istället för att vänta på att bli uppmärksammad eller upphöjd på något som helst sätt. Om man får hjälp för att man själv är upptagen med att hjälpa så är det rimligt att förvänta sig hjälp.

Det betyder inte att man väntar på medaljer. Barn behöver uppmuntras och peppas med lockbeten och belöningar. Folk som är beredda att ta ansvar under fredstid eller krigstid för sina medmänniskor får medaljer och går upp i grad och så vidare.  Det är bra. Men fråga en militär vad kicken är så kommer många tror jag mig veta vara mer uppåt och framåt åt det goda man gör tillsammans än att individuellt klättra karriärstegen. 

Edouard Askmo

Skall den här sajten vidareutvecklas? Det tycker undertecknad. Men då behöver jag ditt stöd på ett eller annat sätt. Skapa ett konto  här:   HiTTar.Nu

31 maj 2021

Du har mycket på gång som du vill veta om det här ämnet/temat. Du vill  behandla och presentera det här ämnet  i en eller annan form.  Tag kontakt (se detta längst ner på den här sajtens sida). Hör av dig om du  vill göra en massa gott för att du vill bli använd av Gud. Jag försöker i allt och på alla sätt att uppmuntra folk att läsa Bibeln.

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu