Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Jag Hade Fått För Mig Att

Början på en kort eller en längre historia/berättelse skulle kunna vara att man skriver följande inlednings mening:
Jag hade fått för mig att ...

Så varför den här sajten/sidan på nätet?

Hej.

Här kommer ett brev som handlar om att vi behöver veta mer om vad som gör oss en tjänst när vi skriver historier och berättelser.
En bra början gör att man vill fortsätta läsa.

Målsättningen med en bra början är att det är bättre än en dålig början. Men mer är så handlar det om att få läsaren/lyssnaren/tittaren att vilja ägna tid åt det som behandlas och presenteras.
Finns det något djupt som kan följa en början som är
Jag hade fått för mig att...?

Låt oss ta ett exempel:

Jag hade fått för mig att kvinnor tyckte att jag var attraktiv. Men det varade inte för evigt. Då fick jag för mig att det var kört med allting i mitt liv. Men det var det ju inte. Vill man skriva vidare om någon som både överskattar och underskattar sig själv?

Låt oss ta ett till exempel:
Jag hade fått för mig att min sjukdom var en förbannelse. Det slog mig sedan att det faktiskt kunde vara något helt neutralt fast det var prövande för mig.
Vill man skriva vidare om någon som avdramatiserar på ett sunt sätt det som är innebörden av något negativt som man måste till slut förhålla sig till på ett sunt och förnuftigt sätt?

(...)

Vill du veta mer om det här ämnet att behandla och presentera?

Registrera från HiTTar.Nu och kontakta oss angående det här ämnet och temat.

Edouard Askmo

9 Juni 2021
Fågelskit Emellan Tänderna 

Är tanken störande eller är bilden den av någon som borstat tänderna med fel sort tankräm? Här skriver man om en slags vardagshändelse som blir till något djupare och som slutar med något odramatiskt och enkelt som förklarar varför saker och ting kan bli knasiga ibland.

 

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu