Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

​Skönhet Och Fulhet

Du vill säkert veta mer om vad som egentligen är på gång med den saken.   Det är ett ämne  värt  att behandla och presentera. Mycket mänskligt lidande pågår om detta med att vara vacker eller inte, snygg eller inte och så vidare. 

 Registrera Dig Nu!.
Snyggt 

Och 

Fult

Registrera!

Följ oss på

Hur Snyggt Kan Ful Bli?

image

Hur Snyggt Kan Fult Bli?

Det verkar finnas ett växande behov för att sluta låta skönhet styra och ställa. Det är självklart att det är trevligt att få vara bärare av skönhet, både inre och yttre. Men det måste finnas en vilja i att det inre först för att det är det som består medan det yttre fort flagnar.Hej.

Det är kul att du besöker den här sajten som vill vara en del av lösningen ifråga om utseende fixeringen som ställer till det för oss människor.  Tycker du att ämnet och temat inte känns intressant? Gör så här: tänk på hur viktigt det är att  inte  bidra till eländet så kanske du kommer fram till att det blir intressant när man förstår hur kusligt viktigt det är att motverka eländet genom att bidra till dess motsats.


Blogg


2020-12-31

Blir Jag Kanske Snyggare Dag För Dag?      

Det skulle kunna vara så att jag blev vackrare och vackrare dag för dag. Men statistiskt sätt så är det inte det vanligaste efter att man blivit äldre. Har jag en bakgrund av att vara utseendefixerad. Både ja och nej. Men att bara vara lite utseende fixerad är redan ett problem. Det inser jag tydligare och tydligare. Varför är det ett problem med att vara utseendefixerad? Det ställer till med problem dels för bäraren av skönhet eller mindre skönhet. Det är bara en del av problemet med utseendefixering.
Skönhet som består, skönhet som inte består, fokusera på inre skönhet, vacker på både in och utsidan, skönhet förleder, fulhet ger möjligheten att fokusera på inre skönhet, skönhet kan bli jobbigt för bäraren, skönhet är det ingen som äger, Edouard Askmo

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu