Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Hjälp Mig Hitta Kunder Så Får Du Webbnärvaro

Är Jag En Bra Nyhet För Dig?

Person Eller Organisation?

Det är  ingenting jag kan lova dig att du kommer att få från mig mer än webbnärvaro för att du hjälper mig hitta kunder eller blir en av mina kunder.

Jag tror på att vara rak och enkel och sedan fördjupa i något som tjänar ett syfte. Tror jag inte att jag kan möta dina behov så gör jag mig en björntjänst i att försöka  hjälpa dig vare sig du är en person eller/och organisation.

Jag vill att du skall ta mig under dina vingar om jag kan få dig att flyga bättre och effektivare! 

Edouard Askmo

HiTTar.Nu

Stöd mitt arbete med den här sajtens ämne/tema genom att bli medlem här   och   genom att också kontakta mig om den här sajten(viktigt för att jag skall kunna veta varför du kontaktar mig)


Blogg

10 Maj 2021

Du Har Annat Att Komma Med Än Det Mest Uppenbara

Här är ett påstående som jag vill att vi skall vara någorlunda överens om: du har mycket att komma  med  mer än vad du på ett uppenbart sätt har att komma med. Det är bra att folk vet att du är läraktig och inte ryggar tillbaka inför inlärningskurvor. Det är ett sätt att skapa kontakter som har anledning att fortsätta. Om någon kan lika lite som du om ett ämne  så kan du  dela om ditt lärande och blir relevant kunskaps och insiktsmässigt för en sådan person. Hoppas du håller med om detta.

10 Maj 2021

Du Får Anstränga Dig För Att Jag Eventuellt Skall Kunna  Hjälpa Dig

Jag är ingen mirakelmakare även om jag tror på mirakek som kommer från ovan. Så jag ger dig rätt bild av vad som kan tänkas åstadkommas och sedan börjar jag  kräva dig på att gräva i din hjärna och förstå dina motivationer som kan leda till det ena eller det andra. Jag försöker på inget vis agera psykolog eller livscoach. Det kan vara bra för dig att veta det från början. Jag kan hjälpa dig att gräva fram information, kunskap och insikt och få dig att komma till tals på ett mer begåvat sätt. Om du känner att du har alla dem bitarna på plats så blir jag överflödig från början eller så småningon. Så jag kommer inte försöka hitta behov som inte finns. Hatar manipulation och skrämseltaktiker. Behövs jag så behövs jag, annars får det vara.

10 Maj 2021

Jag Vet Ingalunda Om Dig Eller Din Organisation 

Du får berätta vad du  handlar om eller/och vad det du sysslar med handlar om. Det är en bra början på möjligheten att försöka fånga in det som skall i sin tur fånga in förtjänad fortsatt uppmärksamhet om dig som person eller/och organisation.


Sätta Fart På Din Tankeverksamhet?

Ja, Otvivelaktigt Mitt Uppdrag Om Jag Får Det Av Dig!


Något att tänka på ? Något att förmedla vidare kan få dig att hitta kunder indirekt och ibland även direkt. Har du ägnat några tankar om det på sistone?  Jag vill sparka igång dig i  det avseende. Med sparka menas  inte att sparka ner dig. Men heureka  som leder till en mental och sedan verbal heuristisk verksamhet är vad jag menar med att sparka igång dig. 

Edouard Askmo

Känner du på dig att du behöver mina tjänster eller kommer att ha behov av dessa  så kontakta mig efter att  ha  skapat ett konto här .

Insikt utan avsikt ger ingen utsikt så låt oss vaska fram insikt som ger avsikt och utsikt!

Ed Askmo


Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu