Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Verkligen Söka Gud Och Hitta Jesus Kristus

Vad Innebär Det Att Verkligen Vilja Hitta Gud Och Bli Hittad Av Honom?

Om man verkligen Söker Gud så kommer man att hitta Jesus Kristus och låta sig kallas av Honom att bli en av hans lärjungar och medarvingar.

Vi behöver söka Jesus för att hitta och bli hittade av Gud.

Edouard Askmo
JesusKristus.Tv

Vill du veta mer om det här ämnet att behandla och presentera?

Registrera från HiTTar.Nu och kontakta oss angående det här ämnet och temat.

Blogg

2020-10-22
Att Vandra Med Gud I Jesus Kristi Fotspår Är Det Enda Som Verkligen Leder Till Den Sanna Guden: Jesus Kristus Och Fadern Är Ett

Det är inte något som man bara skriver eller tycker. Det är på riktigt. Läs Bibeln och återkom för att bilda dig en egen uppfattning innan du läser vidare in i det här blogginlägget.

2020-10-22
Söka För Att Hitta Inte Bara Vara En Djupis Som Kallar Sig Sökare

Vi behöver hitta det som finns att hitta. Det är väldigt tillgängligt men vi har svårt att förstå hur viktigt det är för våra själar. Det är grundläget förutom att vi är förlorade i en förlorad värld. Vårt hem är inte i detta liv men i nästa dimension. Men man kommer inte bara dit för att man tycker att det finns eller att det känns bra att säga saker som att han eller hon eller en själv hamnar på en bättre plats när allt är över.

Det finns något som heter och är andra döden som dem allra flesta utav oss kommer att drabbas av om vi inte slutar förneka Gud på ett eller annat sätt. Det är inte bara ateister som förnekar Gud. Det finns många troende som förnekar Gud genom att inte låta sig hjälpas och vägledas av Honom.

Goda Nyheter
Gud ger oss möjligheten att göra någonting av en gåva som leder till en annan gåva om väl förvaltad. Den första gåvan är tro. Den andra gåvan får du reda på om du börjar och sedan fortsätter och läser Bibeln = Guds Ord = Jesus Kristus.

 

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu