Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

För Arg För Att Vara Rädd

För Arg För Att Vara Rädd

När kan man säga så på ett rättfärdigt sätt? Det är en bra fråga tycker undertecknad. Du får nu möjligheten att haka på ett sätt att tänka som jag hoppas har sitt ursprung i Bibeln till en viss grad i alla fall. Skulle jag  skriva något helt bibliskt korrekt eller påstå att jag kunde göra det så skulle jag  vara ett tillägg till Bibelns innehåll. Det är jag absolut inte ens i närheten av att kunna snudda.

Du behöver  veta att du själv behöver läsa Bibeln för att kunna skilja på vad människor hittar på eller påstår kunna tolka rätt i Guds Ord som är levande och verksamt.  Så  en annan försöker skriva något som kan få någon att vilja läsa Bibeln och verifiera om en gnutta sanning i det som här kommer att påstås.

Det finns sådant utanför Bibeln som inte motsäger det Bibeln  påtalar eller undervisar. Så det  man här försöker åstadkomma är att få  folk att vilja läsa och lyssna på det Bibeln undervisar om vad att vara människa egentligen handlar om. Så vad har hänt med mänskligheten och   dem som föds in i den? 

När vi varit i mänskligheten så har vi blivit del av de dödliga av olika anledningar. Dels en fysisk anledning som har ett andligt ursprung. Dels  en  andlig anledning som också har ett andligt ursprung. 

En avvikelse sker som  ger oss anledning att  ta ansvar för vad som händer med  våra själar.  Nu igen, läs Bibeln för att veta mer om vad som  finns att veta om vad som går att tro på. Så vad är arg i sammanhanget? 

Så hur kan vi fördjupa en insikt som ger avsikt och utsikt ifråga om detta med att vara för arg för att vara rädd? När kan det vara så av anledningar som inte går emot Guds vilja och hans Namns helighet? 

Stöd mitt arbete med den här sajtens ämne/tema genom att bli medlem här   och   genom att också kontakta mig om den här sajten(viktigt för att jag skall kunna veta varför du kontaktar mig)


Blogg

23 September 2021

Helig Vrede Kontra Mänsklig Vrede 

Vem har ädlare anledningar till att bli arg eller känna ilska över något orätt eller en orätt som  han eller  hon drabbas av? Är att bli arg att se som en systematisk mänsklig rättighet? Det är viktigt att förstå mer och mer om den saken.

23 September 2021

Arg På Ett Rättfärdigt Sätt  Till Skillnad Från Mänsklig Vrede?

Detta sätt att tänka på att man får eller inte får bli arg kan många störa sig på och det finns förklaring till varför det miss-förhåller  sig  på detta vis.   (...)
Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu