Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Att marknadsföra på nätet är begåvat om man kan göra det på ett begåvat sätt. Då har man ju sagt i stort sätt ingenting. Men det handlar om att erkänna vad man kan och inte kan istället för att spela specialist. Vi tjänar på att säga som det är. Det finns sätt att ta reda på om något man kommer till tals om på Facebook kan  få fart utan att vara vulgärt eller konspirationsteoretiskt. Det finns mycket att ta lärdom om som många gärna ägnar sig åt om dem ges en chans till det.

En Bra Kampanj På Facebook?

En Bra Kampanj På Facebook?

Jag heter

En Bra Kampanj På Facebook?

Edouard

Edouard

Charles

Charles

Boris

Boris

Askmo

Askmo

Förstå Sig På Kampanjmakeri På Facebook Och 

Vilja Dela Hjälpa Andra Att Klara Av Det Samma?

Det är något värt att fundera på. Vem skulle göra det och av vilken anledning? Finns det plats för flera eller behöver man konkurrera om  folks uppmärksamhet på nätet? 

Jag tror att svaret på den frågan är både ja och nej beroende på vad för marknader man jobbar med. I vissa situationer så kan det vara ett komplement som gynnar en att det finns konkurrenter  som ger en möjlighet att väcka uppmärksamhet kring ett problem lösande erbjudande. 

I andra fall så kan det vara så att man tvingas tävla med organisationer och personer som är bättre än en själv ifråga om rykte men även saker som mer för pengarna beroende på prisvärdhet och trevliga betalningsvillkor.

Kontakta  Oss

Beskriv vad du förväntar dig att få hjälp med av oss eller kontakta oss bara för att säga hej.

Message has been sent successfully

Namn

Epost

Ämne

Hur kan vi hjälpa  till?

23 September 2021

Vad Får Dig Att Vilja Göra En Kampanj På Facebook?

Det är en bra fråga  om man inte har en egen affärsverksamhet som helt enkelt  behöver mer  kunder. Det kan vara en mer märklig fråga för någon som har en verksamhet som kan beskrivas till nya  potentiella eller uppenbart blivande kunder. Konkurrens är vad vi behöver tänka på då. Om man vill leva av provisioner och liknande ersättningar för att man hittar kund och verksamheter som man själv inte äger eller förvaltar, så behöver man veta  vad man sysslar med. Det är något vi informerar oss om på och från den här sajten.

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu