Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Edouard Charles Boris Askmo

Om Vad Som Kan Förbättra Samarbetsvilja

​Vem vill veta och på djupet förstå mer om vad som främjar bara samarbete över tiden? Det tycker jag man kan bli hur bra som helst på istället för att nöja sig med att stå ut med varandra.  Kamratskap, vänlighet kan inte tvingas på självfallet.  Men förutom fördelarna med att samarbeta och lära sig att samsas så finns det sådant som gör det uppmuntrande att samverka på kloka sätt. Det handlar inte alltid om saker som god vilja och medmänsklighet. Dessa är självfallet helt avgörande viktiga men det finns annat som kan skapa en vilja att delta och bygga vidare för ytterligare förbättringar. Det kan röra sig om saker som bra system med klok återkoppling och uppföljning när det behövs.

Den här sajten tillhör en familj av sajter och sidor. Må den vara berikande för dig/er som besöker den genom att du  går med vår huvudsajt. Se detta här nedan.


Stockholm.Best
Edouard Charles Boris Askmo

HiTTar.Nu

   Skapa Ditt Konto Här   

Glöm  inte att skicka oss ett e postmeddelande  om du inte är mer på vår huvudlista: det tillåter oss att bekräfta att du är du och inte någon annan. Vänligen använd då samma  e postadress  som du använder vid skapandet av ditt konto. Låt oss veta från vilken sida  du upptäckte oss om det är okej med dig.  Skicka ditt meddelande till  info(a)hittar.nu.

  Logga in 

När du väl skapat ditt konto och bekräftat att du är du så kan du logga in som bekräftad medlem och veta att vi inte kommer att radera dig som medlem.

Vi arbetar med ämnen och teman att behandla och presentera med våra budskapsbärare och mycket annat. Vi utgår ifrån att du inser vikten av att skapa  och bibehålla kontakt med personer och organisationer via  din webbnärvaro och sociala  närvaro. 

Edouard Askmo

​Kakor och Användarvillkor

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu