Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Edouard Charles Boris Askmo

Veta Och Förstå Mer

​Inte bara veta en mass men också förstå det som har mest betydelse är viktigt. Det verkar som att man säger saker som att det är vetenskapligt bevisat utan att själv kunna förklara vad det är som är så vetenskapligt bevisat. Man tror att man vet istället för att verkligen veta och förstå det man tror på. Man blir osäker på att veta på lösa grunder det man hävdar att man vet något om fast man egentligen tycker att man har grepp om detta ena eller andra.

Den här sajten tillhör en familj av sajter och sidor. Må den vara berikande för dig/er som besöker den genom att du  går med vår huvudsajt. Se detta här nedan.


Stockholm.Best
Edouard Charles Boris Askmo
Edouard Charles Boris Askmo - Veta Och Förstå Mer

HiTTar.Nu

   Skapa Ditt Konto Här   

Glöm  inte att skicka oss ett e postmeddelande  om du inte är mer på vår huvudlista: det tillåter oss att bekräfta att du är du och inte någon annan. Vänligen använd då samma  e postadress  som du använder vid skapandet av ditt konto. Låt oss veta från vilken sida  du upptäckte oss om det är okej med dig.  Skicka ditt meddelande till  info(a)hittar.nu.

  Logga in 

När du väl skapat ditt konto och bekräftat att du är du så kan du logga in som bekräftad medlem och veta att vi inte kommer att radera dig som medlem.

Vi arbetar med ämnen och teman att behandla och presentera med våra budskapsbärare och mycket annat. Vi utgår ifrån att du inser vikten av att skapa  och bibehålla kontakt med personer och organisationer via  din webbnärvaro och sociala  närvaro. 

Edouard Askmo

​Kakor och Användarvillkor

Få sig själv att förstå vad som har betydelse istället för att tramsa runt i hönsgården som en annan inte så listig räv. Det är något begåvat att ägna tid  åt får man lov och anse i detta vårt sammanhang av att sträva efter att veta och förstå mer. Det kommer mer av samma slag här under.

Början på vishet är gudsfruktan. Det är något som man behöver fundera på och be om regelbundet att man på djupet verkligen förstår och låter påverka hela ens tankesätt och sätt att vilja. Man kan inte skrämma sig själv eller andra till det. Det är en insikt som växer när man vandrar med Gud i Jesus Kristus fotspår. Jesus Kristus är Guds Son. 

Läs Matteus 11:28-30

Kom till mig alla ni som är trötta och bär tunga bördor, så ska jag ge er vila. Gå in under mitt ok och lär av mig. Jag är mild och ödmjuk i hjärtat. Hos mig finner ni ro för era själar. Mitt ok är behagligt och min börda är lätt.”

Kom till mig alla ni som är trötta och bär tunga bördor, så ska jag ge er vila. 29Gå in under mitt ok och lär av mig. Jag är mild och ödmjuk i hjärtat. Hos mig finner ni ro för era själar. 30Mitt ok är behagligt och min börda är lätt.”

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu