Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Edouard Charles Boris Askmo

Mer Än Konst Och Vetenskap

Det finns ett uttryck som jag vill försvara här. Visst kan det missbrukas om man inte ser upp. Men väldigt ofta så försöker man lösa problem på ett vetenskapligt eller/och konstmässigt sätt. Men problemet är ofta direkt eller indirekt andligt. Med direkt andligt så kan man mena lite olika saker. Det jag här menar är att man inte går till Gud med det man behöver lösa. Som om man inte ville störa Gud med något världsligt eller att man inte brukar anförtro sig till Honom. Det tycker jag är fånigt/tråkigt när jag själv inte gör. Allt är direkt andligt vare sig man kommer på det direkt eller inte.

Med indirekt andligt så menas här att man gör någonting rätt därför att man vet vad som går att göra eller att man löser eller undviker ett problem på rationella och mindre rationella grunder. Det går att försvara logiskt och på en slags känsla.

Den här sajten tillhör en familj av sajter och sidor. Må den vara berikande för dig/er som besöker den genom att du  går med vår huvudsajt. Se detta här nedan.


Stockholm.Best
Edouard Charles Boris Askmo
Edouard Charles Boris Askmo Mer Än Konst Och Vetenskap

HiTTar.Nu

   Skapa Ditt Konto Här   

Glöm  inte att skicka oss ett e postmeddelande  om du inte är mer på vår huvudlista: det tillåter oss att bekräfta att du är du och inte någon annan. Vänligen använd då samma  e postadress  som du använder vid skapandet av ditt konto. Låt oss veta från vilken sida  du upptäckte oss om det är okej med dig.  Skicka ditt meddelande till  info(a)hittar.nu.

  Logga in 

När du väl skapat ditt konto och bekräftat att du är du så kan du logga in som bekräftad medlem och veta att vi inte kommer att radera dig som medlem.

Vi arbetar med ämnen och teman att behandla och presentera med våra budskapsbärare och mycket annat. Vi utgår ifrån att du inser vikten av att skapa  och bibehålla kontakt med personer och organisationer via  din webbnärvaro och sociala  närvaro. 

Edouard Askmo

​Kakor och Användarvillkor

​Här kommer mer innehåll ...

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu