Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Edouard Charles Boris Askmo

ECBA

​Det är lättare att komma ihåg ECBA än Edouard Charles Boris Askmo eller vad säger du? Hur som helst så skall vi försöka göra nytta med den här sajten ifråga om  budskapsbärande system: budskapsbärare.

Har man något för att bära upp ett budskap eller ge det stadga i ett slags sammanhang? Det är mycket som kan vara bra med bra och rätt sorts enkla medel eller mer avancerade budskapsbärande system. Men ibland kan det vara så att ett budskap bär sig själv och blir stört och till och förstört av något som försöker bära det eller ge det ett sammanhang.

Den här sajten tillhör en familj av sajter och sidor. Må den vara berikande för dig/er som besöker den genom att du  går med vår huvudsajt. Se detta här nedan.


Stockholm.Best
Edouard Charles Boris Askmo

HiTTar.Nu

   Skapa Ditt Konto Här   

Glöm  inte att skicka oss ett e postmeddelande  om du inte är mer på vår huvudlista: det tillåter oss att bekräfta att du är du och inte någon annan. Vänligen använd då samma  e postadress  som du använder vid skapandet av ditt konto. Låt oss veta från vilken sida  du upptäckte oss om det är okej med dig.  Skicka ditt meddelande till  info(a)hittar.nu.

  Logga in 

När du väl skapat ditt konto och bekräftat att du är du så kan du logga in som bekräftad medlem och veta att vi inte kommer att radera dig som medlem.

Vi arbetar med ämnen och teman att behandla och presentera med våra budskapsbärare och mycket annat. Vi utgår ifrån att du inser vikten av att skapa  och bibehålla kontakt med personer och organisationer via  din webbnärvaro och sociala  närvaro. 

Edouard Askmo

​Kakor och Användarvillkor

Hur Budskapsbär Man Ett Bra Samarbete Lokalt Och Globalt?

Vem vill veta mer om och verkligen förstå bättre ifråga om vad som hjälper att bygga upp samarbetsformer som är gynnsamma för mer än bara dem som är involverade i ett samarbete?  Om detta är ett budskap som behöver komma fram så är det väldigt mycket som behöver hända inombords hos dem som ger sig in på ett samarbete. Bara för att ett samarbete är bra för folk som är inblandade så behöver det inte  vara bra för tredje part eller för något som till slut drabbar tredje part. Förstå varandras och andras bästa blir därför väldigt viktigt för att upprätthålla lag och ordning. Man kan inte bara säga att det måste blir lag och ordning nu  och helst i förrgår om man inte har brytt sig om effekterna av samarbeten  som man menar på är bra samarbeten.

Så vad handlar det om att bära ett budskap på ett duktigt sätt om man  jobbar för att främja ett budskap som kan leda till bra initiativ och handlingsplaner som gör dessa hållbara över tiden?  Samarbeten som gynnar tredje part är inte bara duktiga överenskommelser och företeelser, dessa är livsviktiga för frid och fröjd lokalt och freden globalt.

Vi försöker jobba med meningsfulla budskapsbärare för helt avgörande budskap. 

Edouard Askmo 

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu