Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Du Får Bestämma Över Ditt Liv: Hur Går Det?

Hej,

Nu får du bestämma över ditt liv och allt. Hur går det? Går det jättebra? Läs inte vidare eller läs för någon annan som du kanske kan hjälpa eller stötta bättre. Är vi ofta själviska? Jag skulle tro det, lite milt uttryckt.

Vi vill så gärna slippa bli beroende av varandra i många  avseenden och kanske till och med överlag för inte så få av oss. Det är inte en bra situation.

Vi kryper ihop i fosterställning på våra köksgolv och deppar eller myser i vår materialism. Det är något om falsk trygghet jag försöker sniffa fram eller få upp till ytan.

Är du ombord med mig om det vi försöker beröra. Vi ställer en massa onödiga frågor som inte löser något därför att vi undviker huvudfrågorna. 

Det här är vad jag vill behandla och presentera på ett eller annat sätt med eller utan din hjälp.  Att samarbeta kring de viktiga frågorna kan hjälpa oss att slippa tvingas samarbeta om frågor vi hade kunnat slippa vara tvungna att samarbeta om därför att vi inte hade gått in den eller den stolpen eller fastnat med tungan i en frusen stolpe.

Vi ställer till det för oss därför att vi vill köra vår egen grej som till slut visar sig vara samma grej som en annan idiot gett sej  in på .  Vi är oftast inte så originella och nydanande som vi tror. Samarbeta och lära sig av varandra är en bra grej att bli bättre och bättre på. Det är inte ett tecken på svaghet i många fall. Visst kan man samarbeta om skräp  och fel saker. Men det är självfallet inte det vi pratar om här.

Vill du veta mer om det här ämnet/temat att behandla och presentera med bra budskapsbärare?

Registrera: HiTTar.Nu och kontakta oss på ed(a)knowsabout.com.


Blogg

4 Jan 2021

Veta Vad Man Mest Vill Med Resten Av Sitt Liv?

Folk är förvirrade och förvirrande. Stämmer det? Kan man verkligen gå ut med att säga en sådan sak? Det kan tyckas som att det inte går att säga så men ibland behövs det för att få folk att eventuellt haja till. Min målsättning med det jag skriver om är huvudsakligen att få spridning på budskapet  i Bibeln. Det finns tillgängligt  gratis på till exempel Bible.com.  Om du slutar läsa det här och börjar läsa i Bibeln så blir jag mer än glad för dig och dem som kanske genom dig kan komma att upptäcka Guds godhet genom dig om du nu gör någonting av det du läser. Bibelns innehåll är övernaturligt och det kan få en av vilja bli del av det andliga som beskrivs i Guds Ord som är levande och verksamt för den som inte bara hör men också gör.

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu