Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Din Oundvikliga Konsumtion Som Gynnar Mig

Om jag ger dig något för din tid och uppmärksamhet som du slipper betala något mer för så kanske du kan tänka dig att köpa sådant du ändå tänkte köpa av eller genom mig. Det är vad jag tänkt ut på min kammare.

​Låt mig försäkra mig att jag gör mig själv väl förstådd. Jag jobbar för att lösa problem eller ge dig tillgång till problemlösningar. Du uppskattar det och tackar och bugar/niger och drar därifrån och glömmer bort mig. Inte något sådär jättebra för mig. Så hur gör jag för att få dig att vilja belöna mig kostnadsfritt? Du köper sådant du ändå tänkte köpa genom mig.

Jag kommer tillbaka med mer information om detta om du vill. Här är var du kan fortsätta hålla kontakt med det jag erbjuder och efterfrågar. Se nedan:


Vill du veta mer om det här ämnet att behandla och presentera?

Registrera från HiTTar.Nu och kontakta oss angående det här ämnet och temat.

Edouard Askmo

Blogg

2020-10-19
Vad gör du för att mobilisera tankekraft från andra som kan tänka lika bra eller bättre än du gör angående ett viktigt ämne/tema som behöver behandlas, presenteras och vidareutvecklas över tiden? Det var en lång fråga. Läs om den vid behov.
Jag hoppas väldigt mycket på att få ditt stöd som läsare och medlem som vill köpa saker av och genom mig. Det är inte så märkvärdigt. Men då får det inte vara olönsamt för dig och det är något jag inser. Så vad är oundviklig konsumtion som går att skaffa för att stödja min ämnes- och tema aktivitet på nätet? Om du gillar mina ämnen så kanske du vill stödja dessa. Jag vill inte ta betalt för dessa ämnen men jag behöver ändå få in pengar för att köpa tid med dessa och då behöver jag få dig att behålla dina pengar men ändå använda dessa på ett sätt som gynnar mig. Därför ordnar jag med att möjliggöra att du köper det du inte kan undvika att köpa från eller genom mig. Jag tycker att det är begåvat inte bara för mig men även för dig eftersom du får del av mitt hårda arbete med bra ämnen och teman att behandla och presentera för vidareutveckling.

 

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu