Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Den Informella Ekonomin Kan Beskrivas Och Förutsägas Om

Den Informella Ekonomin Eller Den Informella Sektorn  Som Det Också Kan Heta

Vad är det vi har på hjärtat på och från denna sajt?

Vi tror att folk behöver veta mer om den informella ekonomin som en kraft att räkna med. Vad får den informella  ekonomin att spela en allt större roll för att vara som en eller flera startplattor för alternativa sätt att försörja sig på? Om man vet att man kan tjäna mer en fickpengar så kommer man att förmå göra sig själv en stor tjänst genom att officiellt lansera en eller flera verksamheter in i den vanliga ekonomin. Detta tjänar alla på i längden. Att starta eget är inte så lätt som det låter. Många ger upp innan dem ens kommit igång därför att det så mycket att administrera och följa som gör att man kvävs i ägget.

Vill du veta mer så får du tjata för att det skall bli mer på den här sidan om det här ämnet/temat.  Börja med att skapa ett konto här:  HiTTar.Nu

Den informella ekonomin definieras som följande:   Wikipedia

Det finns mycket man kan tycka om den informella sektorn som gör att man tar för mycket avstånd från den. Bytes handel tycker jag är ett sätt att komma att hantera behovet av  mellan folk transaktioner. Pengar är inte allt i livet. Det är några som inte verkar hålla med.  Men föreställ dig att man byter tjänster på ett sätt som gynnar alla inblandade och får folk att ha mer pengar att spendera i ekonomin? Är inte det något som bringar in skattepengar (moms) förutom olika multiplikatoreffekter?

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu