Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Bibelställen Från Guds Ord

Hej.

Bibelställen från Guds Ord är viktiga för oss därför att vi så behöver Guds levande och verksamma Ord i våra liv. Kan man få en djup insikt om detta och ändå börja slarva med Guds Ord och vad man gör av det och låter det göra med en? Det tror jag att man kan svara lite olika på. Nej om det verkligen är så att man tillräckligt djupt förstått hur man behöver Guds Ord så att det blir och behöver förbli levande och verksamt inom en. Ja om man låter det vara en slags samling av insikter som man inte låter förvandla en. Insikt som inte ger avsikt och utsikt är mer av en insekt än en insikt.

Vill du veta mer om det här ämnet att behandla och presentera?

Registrera från HiTTar.Nu och kontakta oss angående det här ämnet och temat.

Edouard Askmo

Blogg

30 jan 2021
Varför ger man sig i kast med att skapa sajter med bibelställen och verser? Varför inte hela stycken förresten. Alla människor behöver få, inte bara en glimt av Guds levande och verksamma Ord.

Vi behöver alla inte bara känna att Guds ljus måste vara något fantastiskt, vilket det är. Vi måste vilja låta det belysa hela våra liv innan det blir mörkt igen.

Vi kommer från ett mörker i våra mammors magar där det bultar och bankar av hjärt slag och är på väg till graven där det är tyst så det skriker om det.

Så vem är jag som skriver detta? Strunt i det just nu. Fokusera på Gud som talar till dig i Bibeln. Sluta läs det här och skaffa dig en Bibel att läsa ur. Idag så kan du ladda ner biblar på nätet på din smart phone eller så kan du läsa den gratis på din dator eller padda och så vidare. Här är ett ställe där du kan ladda ner den och läsa den på vilket språk som du känner dig mest familjär med:Bible.com.

Är du fortfarande här?

 

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu