Edouard Askmo:  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu

Behöva Hjälp Men Vara För Stolt För Att Ta Emot Den

Behöver Man Hjälp Och Vägrar Ta Emot Den?

Det kan bero på en massa saker att man vägrar ta emot hjälp. Men ofta så handlar det om stolthet och då menar jag inte rätt sorts stolthet men idiotiskt högmod.

Hur tar man sig ur den fällan att vara för stolt för att ta emot hjälp när man dessutom behöver den? Det är vad vi skall ta och försöka titta närmare på på och från den här sidan.

Vill du veta mer om det här ämnet att behandla och presentera?

Registrera från HiTTar.Nu och kontakta oss angående det här ämnet och temat.

Edouard Askmo

Blogg

2020-10-18

Vi behöver veta vad som är viktigt i livet och det är som att sparka upp en redan öppen dörr att göra ett sådant uttalande. Men ändå så visar det sig att vi inte är på det klara med det vi anser vara så självklart. Så något så enkelt som att behöva hjälp och ta emot den verkar vara ett exempel på en självklarhet som fort visar sig vara inte så lätt att lösa för många. Så vad är svagt och vad är starkt? Vi behöver hjälp och vill få den men vill ändå inte därför att vi inte är prestigelösa och ännu mindre ödmjuka när vi vägrar och ta emot hjälp fast vi behöver hjälpen. Men finns det bara fall av högmod då det är fel att ta emot hjälp av stolthet? Det finns legitim stolthet och så finns det inte så legitim stolthet. 

 

Contact/Contacte/Kontakt via  KnowsAbout.com & HiTTar.Nu